#1 June 10, 2019 12:22pm

levi730
Member
Registered: February 28, 2016
Posts: 3

Regenerate crops after adding new size

Hello!

If I've added a custom crop size, then go add a new image to the Files section, I am taken through a simple UI/process to define the exact crop area. 

If I already have a bunch of images, then add a new crop size, is there a way to run that UI/process again for all images so that I can define the crop area again?  Or, is there way to do this on an image-by-image basis that doesn't involve re-uploading?

Thanks!

Offline

#2 June 10, 2019 4:44pm

timbuckingham
Administrator
From: Baltimore, MD
Registered: April 2, 2012
Posts: 859

Re: Regenerate crops after adding new size

You can choose to re-crop existing images (if the original file is large enough) by editing a file after adding the new crop. A button should show up allowing you to switch between re-cropping and using existing crops when saving.

Offline

#3 June 11, 2019 11:05am

levi730
Member
Registered: February 28, 2016
Posts: 3

Re: Regenerate crops after adding new size

Awesome!  My install was a few minor versions old (4.4.1).  I upgraded to 4.4.4 and it works perfectly.  Thank you!

Offline

Board footer

Powered by FluxBB

The Discussion Forum is not available on displays of this size.