#1 July 17, 2013 5:50am

asiral
Member
Registered: May 18, 2013
Posts: 40

Can't Rename a Resource

When renaming a resource in the file browser, a resource cannot be retrieved to rename.

Looks like the URL of the resource being posted to core/admin/ajax/file-browser/save-title.php is the fully resolved resource with the domain rather than the {static_root} expression.  Since no resource is retrieved, no resource can be renamed.

Offline

#2 July 17, 2013 8:17am

asiral
Member
Registered: May 18, 2013
Posts: 40

Re: Can't Rename a Resource

And in the BigTreeAdmin class, looks like the updateResource method tries to escape the $title variable instead of the $name variable sent to it.

Offline

#3 July 17, 2013 9:51am

timbuckingham
Administrator
From: Baltimore, MD
Registered: April 2, 2012
Posts: 932

Re: Can't Rename a Resource

Thanks for reporting this! I've updated it in the development branch which should hopefully launch as 4.0 stable in the next two weeks.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB

The Discussion Forum is not available on displays of this size.